ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ1 / 1

ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η ύπνωση είναι μια φυσιολογική κατάσταση του ανθρώπου κατά την οποία σας δίνετε η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από στρεσογόνες καταστάσεις. Η ύπνωση δεν αποτελεί ξεχωριστή επιστήμη αλλά μια τέχνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αντιμετώπιση προβλημάτων του σύγχρονου ανθρώπου. Βασίζεται σε τεχνικές χαλάρωσης και θετικές υποβολές. Κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας, σκοπός είναι να χαλαρώσει το άτομο και να παρακάμψει το λογικό κομμάτι και την κριτική του σκέψη.


Παρακάμπτοντας την κριτική σκέψη δίνεται η δυνατότητα να επεξεργαστεί το άτομο τα πιστεύω του, τα οποία είναι αποθηκευμένα στο υποσυνείδητο. Αλλάζοντας τα λανθασμένα πιστεύω τότε είναι εύκολο να επιλυθεί το πρόβλημα. Οι σκέψεις παράγουν το συναίσθημα. Το συναίσθημα παράγει την συμπεριφορά και η συμπεριφορά την στάση ζωής. Το άτομο έχει τον έλεγχο και μπορεί να σταματήσει την διαδικασία οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί.

Μπορεί ο υπνοθεραπευτής /τρία να με καθοδηγήσει να κάνω κάτι που δεν θα ήθελα;
Όχι με κανένα τρόπο. Ο μόνος που μπορεί να σας βλάψει είναι ο ίδιος ο εαυτός σας.

Πως νιώθει κάποιος κατά την διάρκεια ύπνωσης;
Νιώθει χαλαρό το σώμα του κι όλη η ένταση που έφερε μαζί του εξαφανίζεται.

Θα αποκοιμηθώ;
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αλλά με την καθοδήγηση του θεραπευτή δεν είναι μεγάλης διαρκείας, μπορεί να είναι για ένα κλάσμα δευτερολέπτου. Υπάρχει μια συνεχής επαφή με τον θεραπευτή.

Μπορούν όλοι οι άνθρωποι να υπνωτιστούν;
Ναι, όλοι μπορούν, είναι μια φυσιολογική κατάσταση του ανθρώπου. Αντενδείκνυται μόνο σε άτομα με επιληψία και σχιζοφρένια.

Πως θα ξέρω ότι θα έχει αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα το νιώθεις και το βιώνεις με την λήξη της συνεδρίας.

Τι να περιμένω στην πρώτη συνάντηση;
Σκοπός της πρώτης συνάντησης είναι η γνωριμία και η λήψη ιστορικού για τους λόγους που το άτομο ζητά βοήθεια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
ΤΗΝ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Διεύθυνση:

George Mackfante 1
Sophia court 3ος όροφος
Διαμέρισμα 33
Νεάπολης Λεμεσός 3101

Τηλεφωνήστε στο +357 99444284

ή


Στείλτε μας email
να προγραμματίσουμε μια συνάντηση.

Τα πιο πάνω προγράμματα δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την ψυχολογική ιατρική ή ψυχιατρική θεραπεία αλλά να την συμπληρώσουν και να την ενισχύσουν.